Yö Iso-Naistenjärven laavulla

Iso-Naistenjärvi
 Saavuimme melko myöhään laavulle. Laavu oli varattu kahdelle miehelle, jotka yrittivät kalastaa kalaa järvestä. Laavun kirves oli poikki (terä oli paikalla) ja miehet lainasivat meille kirvestään. Pöllit olivat tosi kovia ja aikamme hakattuamme toinen miehistä jatkoi puiden pilkkomista mutta sai kirveensä poikki. Käytännössä olen todennut, että laavuille kannattaa ottaa oma kirves, jos haluaa pitää nuotiota.
Söimme hyvin ja istuimme notskilla juttelemassa pimeän tuloon asti. Sitten pimeässä viritimme riippumatot kauemmaksi laavulta. Hyvin kuitenkin ne saimme ja taas tein nukkumisennätyksen.
Aamu oli kaunis. Aurinko paistoi noustessaan. Teimme puurot ja joimme kahvit. 

Sekaisin kaikki kuten kylpyhuoneen pöytäni :)
Tämä oli viimeinen kohteeni Pirkkalan Luontohelmessä. Toki aion jatkaa yöpymisiä, mutta en enää jatka blogin kirjoittamista ellei lukijat sitä vaadi. Vaatia voit kommentoimalla tai jollain muulla tavalla ilmaisemalla halusi lukea retkistäni.
Vielä nyt syyskuussa esim. ensi lauantaina lähden Siikanevalle yöksi, seuraavana vkl Tysy:n syysvaellukselle Helvetinjärvelle ja 29.9. taas Riippumattoretkeilijöiden miittinkiin Haukanhiedalle.
Nälkä kasvaa syödessä. Olen ostanut uuden 65l rinkan, jonka käyttöä harjoittelen vaeltaakseni ensi kesänä esim. koillismaalla ja/tai itä-lapissa.
Retkeily on antanut minulle paljon. Hyvää oloa, henkistä ja fyysistä terveyttä.
Huomenta naapurin rouva!

Heippa! Nähdään luonnossa. Toivottavasti erityisesti ihanassa Pirkkalan Luontohelmessä!

Kommentit